img-top

Welkom op de website van 2B-OK


Informatie voor alle belangstellenden die op mijn site komen via de mededelingen van 50VitaalPlus:

U kunt meer informatie vinden over plastuitje WoPeeH-pocket op www.wopeeh.nl
U kunt hier ook direct naar de WoPeeH webshop gaan.


Wie of wat is 2B-OK?

2B-OK (to be okee) is een kleine eenmans onderneming die is opgericht om de ontwikkeling en verkoop van een nieuwe, afsluitbare plastuit voor vrouwen, WoPeeH-pocket, mogelijk te maken.
Waarom? Omdat de bestaande flexibele en wegwerp modellen niet erg betrouwbaar in gebruik bleken. Bovendien, ondanks de mooie beloften, moest de broek toch veel verder uit dan ik discreet vond en dat vond ik erg onhandig.

Naast het online verkopen van WoPeeH-pocket in de WoPeeH webshop heeft 2B-OK ook een shop waar je stevige leren sleutelhangers kunt kopen van eigen ontwerp. Op aanvraag kan 2B-OK ook een webshop ter beschikking stellen aan andere (kleine) verkopers van creatieve of artistieke producten.
Ook vind ik het belangrijk om in te kunnen spelen op actuele situaties door bijvoorbeeld belangeloos producten ten bate van een goed doel te verkopen. Als je hiervan gebruik wilt maken of een idee hebt neem dan gerust even contact met me op.2B-OK is een eenmans onderneming dus u bent altijd verzekerd van een persoonlijke afhandeling van uw bestelling of eventuele vragen.

2B-OK is lid van:
Checklist Webwinkel Checklist

Dealers van WoPeeH-pocket Webvrouw.nl (webshop)
Holiday Sport (Lochem)
Prepshop.nl (webshop)
Zwerfkei Outdoor (Woerden)
Slee Buitensport (Utrecht)